Το σεμινάριο με θέμα «ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟN ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19» θα πραγματοποιήσει η AHK Akademie του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου η οποία παρέχει μια καινούργια υπηρεσία με σκοπό την συνεχή εξέλιξη των σύγχρονων στελεχών, μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Για τη συμμετοχή απαιτείται η ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο (τουλάχιστον ADSL) και ένα smartphone ή τάμπλετ (Android ή iOS) ή ένας προσωπικός υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο.

Το κέντρο βάρους του σεμιναρίου είναι η επαρκής ενημέρωση των εργαζομένων κατά του COVID-19 στους χώρους εστίασης,  ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα της τροφικής αλυσίδας στο να μπορούμε να διαχειριζόμαστε οι ίδιοι αποτελεσματικά περιπτώσεις κρίσης στον κλάδο.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου επιχειρεί να προσεγγίσει τους παρακάτω εκπαιδευτικούς στόχους με βασική επιδίωξη οι συμμετέχοντες να:

έχουν επαρκή ενημέρωση κατά του COVID-19 και ειδικότερα στους επισιτιστικούς χώρους
κατανοήσουν τις μεθόδους για να διατηρηθεί η ακεραιότητα της τροφικής αλυσίδας
διαχειρίζονται και διαθέτουν επαρκείς και ασφαλείς προμήθειες τροφίμων προς τους καταναλωτές
να γνωρίζουν τα επιπρόσθετα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις τροφίμων

Τελικός σκοπός είναι η διατήρηση του ιού COVID-19 έξω από τις επιχειρήσεις ευνοώντας την ομαλή λειτουργία τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο  «ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟN ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19» απευθύνεται:

– σε εργαζόμενους ξενοδοχείων, εστιατορίων, Bar, Café, επισιτιστικών μονάδων, catering
– σε όλους τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις τροφίμων υγειονομικού ενδιαφέροντος
– σε σπουδαστές τουριστικής – ξενοδοχειακής εκπαίδευσης αντίστοιχων ειδικοτήτων
– σε αποφοίτους τουριστικής – ξενοδοχειακής εκπαίδευσης αντίστοιχων ειδικοτήτων

Ασυμομύτη Γεωργία , M.Sc., Tεχνολόγος Τροφίμων & Διατροφής με εξειδίκευση στις Βιοεπιστήμες και στην Επιχειρηματικότητα.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας τριών (3) εκπαιδευτικών ωρών περιλαμβάνοντας την ακόλουθη θεματολογία:

Νόσος COVID-19
Μετάδοση του COVID-19 μέσω των τροφίμων
Κορωνοϊός και Τρόφιμa
Μολυσμένα αντικείμενα από COVID-19 και μετάδοση
Επίγνωση των συμπτωμάτων
Tα συμπτώματα του COVID-19 και ασυμπτωματική φάση
Μέτρα διασφάλισης της Υγιεινής σε Επιχειρήσεις Τροφίμων
Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)
Γενικές αρχές για την υγιεινή των τροφίμων
Αποτροπή της εξάπλωσης του COVID19 στο εργασιακό περιβάλλον
Αποφυγή συγχρωτισμού στο περιβάλλον εργασίας
COVID-19 στον χώρο εργασίας
Μεταφορά και παράδοση προϊόντων τροφίμων
Διατήρηση της ασφάλειας στα καταστήματα λιανικής πώλησης
Εφαρμογή μέτρων προστασίας για επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εκπαίδευσης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου τηλεφωνικά 210 64 19 036, 217 000 2030 ή μέσω E-Mail: info@dual.com.gr

Το σεμινάριο δεν έχει κόστος συμμετοχής.

Ημερομηνία
15.5.2020


Ώρες
15:00 – 18:00


Τύπος
Webinar

top