Άριστη γνώση των αρχών του HACCP και της πρακτικής εφαρμογής τους
Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στις απαιτήσεις των ελεγκτικών υπηρεσιών για την εφαρμογή του HACCP από τις εταιρίες τροφίμων
Πλήρης γνώση της σύνδεσης του HACCP με την τρέχουσα νομοθεσία τροφίμων και τα διεθνή και ιδιωτικά πρότυπα πιστοποίησης

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για τους εργαζόμενους στην βιομηχανία τροφίμων που έχουν άμεση σχέση με την πρακτική εφαρμογή του συστήματος HACCP στην εργασία τους και για τους φοιτητές-επιστήμονες που θέλουν να εμβαθύνουν στις τρέχουσες νομοθετικές απαιτήσεις των ελεγκτικών υπηρεσιών.

Πάνος Κατοίκος, Κτηνίατρος, Μ.Sc.

 Τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΒΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος) και της ΠΟΚΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών)

Εισηγητής στα σεμινάρια της ΕΕ για το HACCP και τις τεχνικές επιθεώρησης (BTSF on HACCP and auditing)

Εκδότης της Κτηνιατρικής Νομοθεσίας (www.ktino.gr)

250 € (Μέλη του Επιμελητηρίου)

300 € (Μη Μέλη του Επιμελητηρίου)

Σε αυτό το σεμινάριο παρουσιάζεται το σύστημα HACCP και οι τρέχουσες νομικές απαιτήσεις για την εφαρμογή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι νομικές απαιτήσεις για το HACCP αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την εφαρμογή όλων των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά (από το πρότυπο codex Alimentarius μέχρι και τα πρότυπα BRC-IFS). Η καλή γνώση του συστήματος οδηγεί σε αποτελεσματικότερη εφαρμογή του στην βιομηχανία και καλύτερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις ελεγκτικών υπηρεσιών και πελατών.

Με τη συνεργασία:

top