ΕΙΔΙΚΟΣ/Η ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Ο/Η Ειδικός/ή Εστιατορίου (Food and Beverage) κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες, ώστε να υποστηρίζει διοικητικά και οργανωτικά το σύνολο των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών εστίασης μιας τουριστικής ή αμιγώς επισιτιστικής επιχείρησης. Γνωρίζει όλες τις διαδικασίες οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών (προμήθειες, αποθήκευση, κουζίνα, μπαρ), προώθησης πωλήσεων και μάρκετινγκ, οικονομικής παρακολούθησης και ελέγχου, καθώς και οργάνωσης τμημάτων.

Οι γνώσεις, που αποκτούνται με την παρακολούθηση του τριετούς προγράμματος για το επάγγελμα του/της Ειδικού Εστιατορίου, περιλαμβάνουν:

Εξυπηρέτηση πελατών
Τεχνικές Σερβιρίσματος
Συμβουλευτική και πώληση υπηρεσιών εστιατορίου
Γνώσεις Τεμαχισμού Κρεάτων
Οργάνωση προμηθειών και αποθήκευσης
Οργάνωση κουζίνας, μπαρ και εστιατορίου
Κοστολόγηση Υλικών
Σχεδιασμός Μενού
Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας
Οικονομική Διαχείριση
Μάρκετινγκ
Πωλήσεις
Διοίκηση τμήματος
Διεθνή Ορολογία Εστίασης (Αγγλικά, Γερμανικά)

Θέλετε και εσείς να γίνετε επαγγελματίας στο χώρο της Εστίασης;

 

Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις εγγραφής και εξασφαλίστε μία θέση στο πρόγραμμα εκπαίδευσης εδώ!

top