elde
Εργασία σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για όλους τους εκπαιδευόμενους του Dual Hellas

Εργασία σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για όλους τους εκπαιδευόμενους του Dual Hellas

13 Ιούλιος, 2020

Θέσεις στην αγορά εργασίας εξασφάλισαν και φέτος όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τουρισμού και Εστίασης, που προσφέρει το Εκπαιδευτικό Κέντρο DUAL Hellas, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της θεωρητικής και εργαστηριακής εκπαίδευσης στις ειδικότητες ξενοδοχοϋπάλληλος, ειδικός/-η εστιατορίου και μάγειρας – μαγείρισσα, οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα ξεκίνησαν και φέτος, για τη θερινή σεζόν, την ενδοεπιχειρησιακή τους εκπαίδευση με πλήρη μισθό, ασφάλιση και εργασιακά δικαιώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και με τις παρούσες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, όλοι οι εκπαιδευόμενοι του DUAL Hellas απασχολούνται σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4* και 5*, σε περιοχές όπως η Κυλλήνη, η Κως, η Κρήτη κι η Ρόδος.

Το πρόγραμμα DUAL Hellas ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και διαρκεί τρία έτη. Κάθε εκπαιδευτικό έτος περιλαμβάνει θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση κατά τη χειμερινή περίοδο (Νοέμβριος – Μάρτιος), η οποία παρέχεται και εξ αποστάσεως (e-learning).

Η θεωρητική κατάρτιση συνοδεύεται από εξάμηνη υποχρεωτική κατ’ έτος ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση (Απρίλιος – Οκτώβριος), κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες εργάζονται σε συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με πλήρεις αποδοχές από τον πρώτο χρόνο συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι, με την ολοκλήρωση του τριετούς Προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στις γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις, προκειμένου να λάβουν πιστοποιητικό Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), που χορηγεί το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης DUAL Hellas κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 217 0002030 ή μέσω e-mail: info@dual.com.gr, καθώς και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.dual.com.gr.

top